Wohnhausanlage, Dreihausgasse, Wien


Hard Facts

 • Materijal

  Perforirani lim tip "LV5x20/8,5x25 Alu 2mm

 • Namjena

  Ispune za balkonske ograde

 • Lokacija

  WHA Dreihausgasse 11, 1150 Wien

 • Godina

  2019

 • Arhitekt
 • Izvođač

  Schlosserei Kemmer, 8251 Bruck

 • Posebnosti

  Lijepi standardni- ProMetall-ovi perforirani limovi – za promjenu izdužena perforacija/perforacija s prorezom

MODERAN ŽIVOT U RUDOLFSHEIM-FÜNFHAUS

Petnaesta četvrt smatra se bečkom multikulturalnom četvrti koja se odnosi ne samo na podrijetlo stanovnika, već prije svega na raznolikost ponuda kao što su kulinarstvo, trgovine i tvrtke.

Priljev iz drugih, uglavnom cjenovno izazovnih područja, neprestano se povećava i naseljavaju u blizini Äußere Mariahilfer Straße, a posebice urbane obitelji i male tvrtke. Blizina centra grada je prednost, a promet je ograničen. Ovdje se život i rad ponovno otkrivaju i na vidiku su sve veće mogućnosti izbora za mladu, urbanu populaciju: cool trgovine, ljepše kuće, trendovski kafići i pubovi.
Život u WHA Dreihausgasse 15. četvrt definitivno je u stalnom napretku. Savršena, bezvremenska kubatura peterokatnice neprimjetno se stapa s postojećim nizom kuća. Uzbudljivi detalji i uravnotežene proporcije iskazuju minimalistički dizajn. ProMetall-ov perforirani lim tipa „LV5x20 / 8,5x25 Alu 2mm koristi se kao ispuna za balkonsku ogradu. Elegantna izdužena perforacija doprinosi lakoći masivne konstrukcije i atraktivan je argument za urbani život, posebno za mladu populaciju.

ISTEGNUTI METALI - praktično i elegantno

Istegnuti metali odnosno rešetke od istegnutog metala oblikuju se od jednog komada metala tako da nema trošenja niti i opterećenih veza ili varova. Time postojan, robustan materijal postiže ogromnu čvrstoća i stabilnost površine što je idealno za upotrebu u oblikovanju fasada. Mogu se koristiti različiti materijali, otvori oka su najčešće romboidni, šesterokutni, okrugli ili kvadratni, ali nisu ni pleteni ni zavareni te se ovisno o vrsti mogu postići različiti efekti. Materijal zadržava i u izrezanom stanju svoju unutrašnju čvrstoću. Fasade od istegnutog metala zbog svoje trodimenzionalnosti pretvaraju se slikovito u „Eye Catcher“.

Weitere Lochblech-Referenzen finden Sie hier.
Related
Benutzen Sie unseren Referenzen-Finder um ausgewählte Referenz-Projekte in natura zu besuchen.
Referenzfinder

© Prometall
Top