Wohnhausanlage, Dreihausgasse, Wien

HARD FACTS

Materijal

Perforirani lim tip “LV5x20/8,5×25 Alu 2mm

Koristiti

Ispune za balkonske ograde

Lokacija

WHA Dreihausgasse 11, 1150 Beč

Godina

2019

Arhitekt

Monter metalnih obloga

Schlosserei Kemmer, 8251 Bruck

Highlights

Lijepi standardni- ProMetall-ovi perforirani limovi – za promjenu izdužena perforacija/perforacija s prorezom

MODERAN ŽIVOT U RUDOLFSHEIM-FÜNFHAUS

Petnaesta četvrt smatra se bečkom multikulturalnom četvrti koja se odnosi ne samo na podrijetlo stanovnika, već prije svega na raznolikost ponuda kao što su kulinarstvo, trgovine i tvrtke.

Priljev iz drugih, uglavnom cjenovno izazovnih područja, neprestano se povećava i naseljavaju u blizini Äußere Mariahilfer Straße, a posebice urbane obitelji i male tvrtke. Blizina centra grada je prednost, a promet je ograničen. Ovdje se život i rad ponovno otkrivaju i na vidiku su sve veće mogućnosti izbora za mladu, urbanu populaciju: cool trgovine, ljepše kuće, trendovski kafići i pubovi.
Život u WHA Dreihausgasse 15. četvrt definitivno je u stalnom napretku. Savršena, bezvremenska kubatura peterokatnice neprimjetno se stapa s postojećim nizom kuća. Uzbudljivi detalji i uravnotežene proporcije iskazuju minimalistički dizajn. ProMetall-ov perforirani lim tipa „LV5x20 / 8,5×25 Alu 2mm koristi se kao ispuna za balkonsku ogradu. Elegantna izdužena perforacija doprinosi lakoći masivne konstrukcije i atraktivan je argument za urbani život, posebno za mladu populaciju.

PERFORIRANI LIM - KLASIKA U NOVOM RUHU

Od kraja 19. stoljeća se u Europi proizvodi perforirani lim. Prije se perforirani lim koristio pretežno u industriji i strojarstvu kao sito ili filter, te kao zaštitni lim. Kreativni dizajneri i zapadnoeuropski stručnjaci za proizvode su za funkcionalni lim stvorili kreativna nova područja primjene u oblikovanju fasada. U modernim stambenim, hotelskim ili uredskim kompleksima perforirani lim slovi kao omiljena fasada sa vizualnom zaštitom i rado se koristi i kao ispune rukohvata stepenica i balkonske ograde. Perforirani lim je svoj praktičan karakter zadržao i u području dizajna, te može služiti i kao zvučna izolacija u izgradnji zgrada. Prednosti, mogućnosti primjene Robustna sirovina, kombinira funkcionalnost i izgled Oblikovanje fasada u transparentnoj optici do vizualne zaštite, rukohvati stepenica i ograda balkona, suspendirani metalni stropovi, ventilacijska tehnologija, zaštita od insekata u stambenim zgradama, zvučna izolacija.

VIŠE PERFORIRANIH REFERENCI LISTA MOŽETE PRONAĆI OVDJE.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.