Javne garaže

Zahtjevna arhitektura zauzela je mjesto u garažama. Elemente aus Streckmetall verbinden sich mit imposanten Farben wie Rot und Orange.

Javna garaža Planai

Svrsishodna arhitektura susreće impozantan izgled. Javna garaža izrasta iz brijega kao da je dio krajolika.

Garaža Hütteldorf

Park & Ride garaža Hüttendorf ispunjava i gospodarske uvjete kao i visoke zahtjeve dizajna. Fasada od istegnutog metala harmonizira s osnovnom bojom antracit i betonskim elementima.

Javna garaža Donau City

Velikopovršinka funkcionalna prometna građevina doima se zbog fasade od istegnutog metala transparentno i lagano. Javna garaža se savršeno uklapa u sliku grada.

Nježan omot od istegnutog metala obuhvaća parkiralište kao pancirna košulja. Tako se optički odvaja od klasičnih građevinskih objekata.

Javna garaža Landesklinikum

Tehnika ulazi u simbiozu s uspjelom arhitekturom i stvara pozitivno i estetski privlačno poimanje prostora – za automobile i ljude.

Javna garaža LKH Mistelbach

Svijetla fasada od istegnutog metala djelomično djeluje kao pomoć za penjanje za zelenilo, što metalnom omotu daje prijatan touch.

Transparentnost je posebno u području parkirališta esencijalna tema. Ovdje je jedan lijepi primjer kako se kupcu putem pametne arhitekture može prenijeti osjećaj sigurnosti.