Javne garaže

Zahtjevna arhitektura zauzela je mjesto u garažama. Elemente aus Streckmetall verbinden sich mit imposanten Farben wie Rot und Orange.

Javna garaža Sonnenallee

Javna garaža poput katedrale. Arhitektura se poigrava oblinama i hladnim materijalima i čini fasadu od istegnutog metala upadljivom.

Javna garaža Planai

Svrsishodna arhitektura susreće impozantan izgled. Javna garaža izrasta iz brijega kao da je dio krajolika.

Garaža Hütteldorf

Park & Ride garaža Hüttendorf ispunjava i gospodarske uvjete kao i visoke zahtjeve dizajna. Fasada od istegnutog metala harmonizira s osnovnom bojom antracit i betonskim elementima.

Javna garaža Donau City

Velikopovršinka funkcionalna prometna građevina doima se zbog fasade od istegnutog metala transparentno i lagano. Javna garaža se savršeno uklapa u sliku grada.

Nježan omot od istegnutog metala obuhvaća parkiralište kao pancirna košulja. Tako se optički odvaja od klasičnih građevinskih objekata.

Javna garaža Landesklinikum

Tehnika ulazi u simbiozu s uspjelom arhitekturom i stvara pozitivno i estetski privlačno poimanje prostora – za automobile i ljude.

Javna garaža LKH Mistelbach

Svijetla fasada od istegnutog metala djelomično djeluje kao pomoć za penjanje za zelenilo, što metalnom omotu daje prijatan touch.

Transparentnost je posebno u području parkirališta esencijalna tema. Ovdje je jedan lijepi primjer kako se kupcu putem pametne arhitekture može prenijeti osjećaj sigurnosti.

Kada umjetnost i vizualna zaštita postanu slika. Spoj promišljene funkcije i suvremene interpretacije motiva svetog Kristofora daje objektu arhitektonsku i umjetničku dodanu vrijednost.