See + Stadt Haid

HARD FACTS

Materijal

Perforirani čelični lim tip Rv 3-5, aluminij 3mm

Koristiti

Ispuna za balkonske ograde

Lokacija

BVH See Stadt Haid
Schulstraße 1
4053 Haid bei Ansfelden

Godina

2021

Arhitekt

See + Maschik GmbH Innenarchitektur, 4600 Wels

Monter metalnih obloga

Pfeiffer Metallbau, 4600 Wels

Highlights

Sveobuhvatna „all-inclusive“-usluga tvrtke ProMetall = paneli spremni za ugradnju s pojedinačnim, posebnim perforacijama, izrezima, rupama za pričvršćivanje

KAKO BI ODMOR NA BALKONU POSTAO DESTINACIJA IZ SNOVA

Godine 2021. u See Stadt Haidu izgrađeno je 50 novih privatnih stanova za prodaju i iznajmljivanje, prilagođenih različitim zahtjevima.

Od malih stanova za jednu osobu do udobnih obiteljskih stanova koji se nalaze u blizini glavnog grada Gornje Austrije, oni nude sve što moderni stanovnik može poželjeti. Stanovi su dizajnirani s prostranim balkonima, koji su opremljeni perforiranim limovima ProMetalla. Svijetli perforirani lim od 3 mm tipa RV 3-5 štiti od znatiželjnih pogleda i još uvijek propušta dovoljno svjetla tako da ništa ne stoji na putu ugodnom iskustvu na otvorenom u vašem vlastitom kraljevstvu. Ako ste prisiljeni provoditi više vremena kod kuće nego što ste planirali, onda biste se barem trebali osjećati dobro.

Usred vremena COVID-a, paneli spremni za ugradnju s pojedinačnim perforacijama, izrezima i rupama za pričvršćivanje proizvedeni su i isporučeni na vrijeme kako bi se građevinski radovi završili što je prije moguće i stanovi predali novim vlasnicima.

PERFORIRANI LIM - KLASIKA U NOVOM RUHU

Od kraja 19. stoljeća se u Europi proizvodi perforirani lim. Prije se perforirani lim koristio pretežno u industriji i strojarstvu kao sito ili filter, te kao zaštitni lim. Kreativni dizajneri i zapadnoeuropski stručnjaci za proizvode su za funkcionalni lim stvorili kreativna nova područja primjene u oblikovanju fasada. U modernim stambenim, hotelskim ili uredskim kompleksima perforirani lim slovi kao omiljena fasada sa vizualnom zaštitom i rado se koristi i kao ispune rukohvata stepenica i balkonske ograde. Perforirani lim je svoj praktičan karakter zadržao i u području dizajna, te može služiti i kao zvučna izolacija u izgradnji zgrada. Prednosti, mogućnosti primjene Robustna sirovina, kombinira funkcionalnost i izgled Oblikovanje fasada u transparentnoj optici do vizualne zaštite, rukohvati stepenica i ograda balkona, suspendirani metalni stropovi, ventilacijska tehnologija, zaštita od insekata u stambenim zgradama, zvučna izolacija.

VIŠE PERFORIRANIH REFERENCI LISTA MOŽETE PRONAĆI OVDJE.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.