Reklamni stup, Parndorf

HARD FACTS

Materijal

Istegnuti metal tip “Karlovac”, aluminij 2mm uključujući praškasti premaz RAL9006-bijeli aluminij

Koristiti

Fasada

Lokacija

Pado Shopping Galerien
Richard-Erlinger-Platz 1 & 2, 7111 Parndorf

Godina

2020

Arhitekt

BEHF ZT GmbH, 1070 Beč

Monter metalnih obloga

SRF Performance GmbH, 8850 Murau

Highlights

Usred izazovnog „Lockdown vremena“ godine 2020. realiziran je ovaj lijepi projekat ukupne površine od skoro točno 1000 m² i dostavljen je od strane ProMetall-a spreman za montažu uključujući površinski premaz; dugogodišnja dobra suradnja sa BEHF-om je ovdje već tijekom faze planiranja olakšala tehničku izvedbu zbog već unaprijed savršeno usuglašenih želja i mogućnosti…;

Kada bi Goliath bio toranj

Godina 2020. je za cjelokupno čovječanstvo predstavljala beskonačni izazov. Značenje riječi zastoj je bila prisutna kao nikada do tada i mandat „Lockdown-a“ je prije svega teško pogodio trgovinu, pa tako i Pado-Shopping-Gallerien u Parndorfu.

Ipak su znali da se treba razmišljati unaprijed i naručili su reklamni stup sa ukupnom površinom od skoro 1000 m² kako bi u punom sjaju pozdravili buduću klijentelu koja će nadajmo se uskoro ponovno jurnuti u rajsku shopping oazu.
ProMetall je dostavio dijelove elemenata od istegnutog metala tip „Karlovac”, aluminij 2mm uključujući uključujući praškasti premaz RAL9006-bijeli aluminij kako bi se realizirao stup koji je koncipirao ured za planiranje BEHF. Zahvaljujući prethodnoj savršenoj suradnji arhitekata i izvođača bilo je moguće osigurati vrhunski rezultat. Danas taj reklamni stup predstavlja impresivni element cjelokupnog kompleksa koji definitivno ima učinak na daljinu. Tko do sada nije primijetio tu shopping oazu, više neće moći zaobići optičku stimulaciju, da se najmanje jednom zaustavi kako bi sebi kupio malo radosti.

ISTEGNUTI METALI - praktično i elegantno

Istegnuti metali, odnosno rešetke od istegnutog metala oblikuju se od jednog komada metala tako da nema trošenja niti i opterećenih veza ili varova. Time postojan, robustan materijal postiže ogromnu čvrstoća i stabilnost površine što je idealno za upotrebu u oblikovanju fasada. Mogu se koristiti različiti materijali, otvori oka su najčešće romboidni, šesterokutni, okrugli ili kvadratni, ali nisu ni pleteni ni zavareni te se ovisno o vrsti mogu postići različiti efekti. Materijal zadržava i u izrezanom stanju svoju unutrašnju čvrstoću.
Fasade od istegnutog metala zbog svoje trodimenzionalnosti pretvaraju se slikovito u „Eye Catcher“.

VIŠE REFERENCI NA RASTEZLJIVI METAL PROČITAJTE OVDJE.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.