Stadtwerke Amstetten GmbH

HARD FACTS

Materijal

Istegnuti metal tip „Lustenau“, aluminij 1,5mm

Koristiti

Obloga dizala, obloga korito za cvijeće

Lokacija

Stadtwerke Amstetten GmbH
Stadtwerkestraße 2
3300 Amstetten

Godina

2022

Arhitekt

Monter metalnih obloga

MetallPox GmbH, 3365 Allhartsberg

Highlights

Isti tip proizvoda u 2 različita dizajna, 2 završne obrade i 2 premaza bojom tj. koristi se za potpuno različite primjene; lijep primjer koliko je raznolika upotreba ProMetall arhitektonskog istegnutog metala!

Istegnuti metal jednom na sasvim drugačiji način

Sjedište Općinske komunalne službe Amstetten u Stadtwerkestraße 2 dom je uprave, svih područja podrške kao što su controlling ili komunikacija, kao i tehničkih odjela i radionica.

Svakodnevno se ovdje radi na rješenjima za aktualne izazove i za održivu budućnost u području opskrbe električnom energijom i vodom. Tijekom revitalizacije zgrade 2022. godine sustav dizala dobio je novu oblogu u obliku istegnutog metalnog kućišta tipa „Lustenau“ od aluminija debljine 1,5 mm. MetallPox GmbH iz Allhartsberga izradio je ogromno korito za cvijeće od istog materijala, koje sada krasi vanjski prostor sjedišta. Lijep primjer koliko svestrana može biti primjena ProMetall arhitektonskog istegnutog metala kada proizvod naiđe na kreativne umove. Uzbuđeni smo da vidimo što sve još dolazi.

ISTEGNUTI METALI - praktično i elegantno

Istegnuti metali, odnosno rešetke od istegnutog metala oblikuju se od jednog komada metala tako da nema trošenja niti i opterećenih veza ili varova. Time postojan, robustan materijal postiže ogromnu čvrstoća i stabilnost površine što je idealno za upotrebu u oblikovanju fasada. Mogu se koristiti različiti materijali, otvori oka su najčešće romboidni, šesterokutni, okrugli ili kvadratni, ali nisu ni pleteni ni zavareni te se ovisno o vrsti mogu postići različiti efekti. Materijal zadržava i u izrezanom stanju svoju unutrašnju čvrstoću. Fasade od istegnutog metala zbog svoje trodimenzionalnosti pretvaraju se slikovito u „Eye Catcher“.

VIŠE REFERENCI NA RASTEZLJIVI METAL PROČITAJTE OVDJE.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.