Modna kuća Nagl St.Johann/Pongau

HARD FACTS

Materijal

Istegnuti metal tip „Innsbruck“, aluminij 2mm, eloksiran

Koristiti

Fasada

Lokacija

Modna kuća Nagl
Hauptstraße 105
5600 St. Johann / Pongau

Godina

2019

Arhitekt

mahore architekten ZT GmbH, 6020 Innsbruck

Monter metalnih obloga

Freiberger Alois GesmbH, 5733 Bramberg

Highlights

Ponovno otvorenje nakon preuređenja i nadogradnje u listopadu 2019.; Unutra moda na površini od 1500m² – Izvana oko 400m² fasade od istegnutog metala u najmodernijem dizajnu od ProMetall-a!

Savršeni metalni okvir za vrhunsku modu

Modna kuća Nagl u St.Johann/ Pongau ima od listopada 2019. ima novi izgled.

Na poslovnom prostoru trenutačne površine 1.500 kvadratnih metara Tirolci se mogu obući bilo sportski i ležerno ili elegantno i prvoklasno. Nadogradnjom i preuređenjem prodajne površine nije se samo postiglo više prostora za još više markiranih proizvoda već se dobilo i stilski uređeno područje za odmor za sve kupce odnosno njihove pratioce koji rado prate zbivanja uz šalicu kave ili čašu pjenušca.

Izvana je zgrada poboljšana fasadom od istegnutog metala u najmodernijem dizajnu od ProMetall-a s površinom od otprilike 400 m². Istegnuti metal tip „Innsbruck“, aluminij 2mm, eloksiran, sada uokviruje ogromni izlog i dodatno nudi i elegantnu pozadinu za reklamne prezentacije velikog formata. Impresivna kulisa za robnu kuću koja razumije kako se prvoklasno prezentira u sadašnje vrijeme.

ISTEGNUTI METALI - praktično i elegantno

Istegnuti metali, odnosno rešetke od istegnutog metala oblikuju se od jednog komada metala tako da nema trošenja niti i opterećenih veza ili varova. Time postojan, robustan materijal postiže ogromnu čvrstoća i stabilnost površine što je idealno za upotrebu u oblikovanju fasada. Mogu se koristiti različiti materijali, otvori oka su najčešće romboidni, šesterokutni, okrugli ili kvadratni, ali nisu ni pleteni ni zavareni te se ovisno o vrsti mogu postići različiti efekti. Materijal zadržava i u izrezanom stanju svoju unutrašnju čvrstoću.
Fasade od istegnutog metala zbog svoje trodimenzionalnosti pretvaraju se slikovito u „Eye Catcher“.

VIŠE REFERENCI NA RASTEZLJIVI METAL PROČITAJTE OVDJE.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.