Jennerbahn stanica žičare, Schönau am Königssee

HARD FACTS

Materijal

Prešane rešetke, čelik – vruće pocinčan, tip 31×31/30×2

Koristiti

Lokacija

Jennerbahn stanica žičare, D-83471 Schönau am Königssee, Jennerbahnstraße 18

Godina

2019

Arhitekt

Monter metalnih obloga

Brugger, 5621

Highlights

Schifahren und/oder Wandern am Bayrischen Königssee – präzise unterstützt von ca. 30 Tonnen ProMetall Gitterrosten! Präzision und Timing für die rechtzeitige Inbetriebnahme der Seilbahn waren hier gefordert.

ŽIČARA ZA SVAKOGA

S novom žičarom Jennerbahn, koja mijenja svoju prethodnicu iz godine 1953. godine, ništa ne stoji na putu modernoj, održivoj planinskoj avanturi bez prepreka.

Udobna, skoro bešumna žičara s 10 kabina za do 1500 gostiju na sat nudi potpuno udoban i zabavan uzlaz na omiljeni brijeg na Königsee. Svejedno da li ste skijaš, planinar, željni sunca ili obožavatelj prirode, žičara svakog odveze do stanice na brdu i odande ili iz obližnjih restorana može se uživati u spektakularnom pogledu na Berchtesgadener brda. Kod gradnje je primarni cilj bio pristup bez barijera za osobe s invaliditetom. Tako se zimi pored rampi i liftova umjesto stepenica nalazi posebna prilazna staza za monoskijaše, kao i stalna posebna kabina za letače paraglajderom.

ProMetall je za ovaj mega projekt dostavio otprilike 30 tona vruće pocinčanih prešanih rešetki tipa 31×31/30×2 čija su najviša kvaliteta i precizna ugradnja bile presudne za funkcioniranje postrojenja bez smetnji u budućnosti. Dodatno je ProMetall ispunio sve zadane termine u odnosu na pravovremenu primopredaju i osiguravanje pravovremenog pokretanja žičare u pogon. Rezultat je doživljajni krajolik za svako godišnje doba za veliki broj posjetitelja koji zahvaljujući našim visokokvalitetnim prešanim rešetkama postrojenje mogu koristiti sigurno i bez problema.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.