Codico Holding, Perchtoldsdorf

HARD FACTS

Materijal

Žaluzinske rešetke tipa “WALL”, prešane rešetke MW 66×44; TS 30×2;
FS 40×2; kut od 45 stupnjeva; plosnato porubljenje sa svih strana 30×3;
vruće pocinčano željezo + RAL premaz 9007

Koristiti

Pročelje

Lokacija

Codico Holding
Zwingenstraße 6-8
2340 Perchtoldsdorf

Godina

2019

Arhitekt

HAWLIK GERGINSKI Architekten ZT GmbH

Monter metalnih obloga

Grabner, 8230 Hartberg

Highlights

Investitor CODICO stoji za „dizajn u prodaji“ visokokvalitetnih elektroničkih građevinskih elemenata – ProMetall stoji za „dizajn umjesto prosjeka“ visokokvalitetnih metalnih fasada – slučajna sličnost dviju tvrtki iz različitih branši koja je nadopunjena ProMetall-ovim visokokvalitetnim žaluzinskim rešetkama…

Kad dizajn elektronike susretne dizajn metala

Glavno sjedište tvrtke CODICO Holding nalazi se u Perchtoldsdorf-u i obuhvaća uredski prostor, rekreativni park i logistički centar veličine 5.000 m2.

Godine 2019./2020. Lokacija tvrtke je uveliko proširena i između ostaloga opremljena Pro-Metall-ovim visokokvalitetnim žaluzinskim rešetkama tipa „WALL”. Investitor i profesionalac u elektronici CODICO stoji za dizajn u prodaji visokokvalitetnih aktivnih i pasivnih građevinskih elemenata kao i za proizvode tehnologije povezivanja. Austrijska privatna tvrtka s globalnim utjecajem razvija rješenja koja omogućuju buduće proizvode. Pro-Metall je raspolagao rješenjem koje je optimiralo fasadu postojećeg sjedišta. Dostavio je prešane rešetke od vruće pocinčanog željeza (specifikacija: prešane rešetke MW 66×44; TS 30×2; FS 40×2; s kutom od 45 stupnjeva i plosnatim porubljenjem sa svih strana 30×3; RAL premaz 9007), koji nisu samo jedinstveni prekrivni elemenat već predstavljaju i visokokvalitetno rješenje za zaštitu od sunca i pogleda. Referenca Pro-Metalla koja je u skladu s motom tvrtke „dizajn umjesto prosjeka“ opet plijeni pažnju. Namjenska gradnja je pametnom upotrebom tehničkih dizajnerskih elemenata optički oživljena i modernizirana.

Koristite naš pronalazač preporuka
da biste posjetili odabrane referentne projekte
uživo.