Stambeni kompleks, Simmeringer Hauptstraße, Beč


Hard Facts

 • Materijal
  Perforirani lim tip "Rg 10-20,78", aluminij 2mm
 • Upotreba
  Ispuna rukohvata balkona
 • Lokacija
  WHA, Simmeringer Hauptstraße 168 - 174, 1110 Beč
 • Godina

  2019

 • Arhitekt
 • Monter
  Alkromet, H-9400 Sopron
 • Posebnosti
  “Q11” Quartier 11 – ProMetallovi perforirani limovi brinu za više vizualne zaštite / više privatnosti na balkonima

KVALITETA STANOVANJA I ŽIVOTA PUTEM TEKUĆIH PRIJELAZA

Nova stambena četvrt s više od 300 stanova za iznajmljivanje, liječničkom ordinacijom, KIWI dječjim vrtićem, podzemnom garažom kao i velikim vanjskim prostorom osvaja svojom ugodnom arhitekturom. Time luksuz koji se može priuštiti privlači u Simmeringer Hauptstraße, gdje se odmah iza ugla nalaze javni bazen, sportsko igralište i razne stanice javnog gradskog prijevoza.

Osam slobodnostojećih građevina različitih visina sa značajnom, uskom zgradom s 10 katova prenose poruku urbane sredine i velikodušnosti. Svaka kuća je individualno oblikovana, pri čemu one na trgu četvrti djeluju gradsko-dinamično, a one u unutrašnjosti su okružene zelenim zonama i  imaju živahne zone u prizemlju. Široki prolazi i zajedničke zone, vlastiti vrtovi, balkoni i terase nude najvišu kvalitetu stanovanja i osjećaj širine. Ovdje se ne stanuje samo u vlastita četiri zida.

ProMetall je bio zadužen za ispunjavanje rukohvata balkona s aluminijskim perforiranim limom tipa „Rg 10-20,78" da bi se stanovnicima osiguralo više privatnosti u velikodušno, otvoreno oblikovanom kompleksu, gdje svako za sebe može odlučiti da li želi sudjelovati u javnom životu ili ne. Ostaje se dio zajednice, ali ipak ne živiš kao u izlogu.

Koristite naš pronalazač preporuka da biste posjetili odabrane referentne projekte uživo.
Referenzfinder

© Prometall
Top